ОБУЧЕНИЕТО Е ИЗЦЯЛО ONLINE

l

ОНЛАЙН УРОЦИ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ЗА ВЪЗРАСТНИ

В тях могат да участват хора от различна възраст, начинаещи – които никога до сега не са изучавали езика и други, които вече са придобили основни знания, но желаят да усъвършенстват езиковите си умения или да се подготвят за работа в различни професионални сфери.

Обучението е подходящо за ежедневни и делови бизнес контакти, за пътуване по света, за работа в чужбина и в туризма.

Езиков център Христозова предлага дистанционни, индивидуални и групови уроци по общ, разговорен и специализиран английски – който намира приложение при различни професии.

Изучават се всички езикови нива – А1, А2, В1, В2, С1.

Работи се върху граматика и лексика, развиват се езиковите умения-четене, писане, слушане, разговор по учебна система New Headway на издателство Oxford University Press.

Нашите преподаватели имат висока квалификация, над 10 години опит в чуждоезиковото обучение в България, а двама от тях са живели и работили 7 години в Обидиненото Кралство.

Прави се входящ тест за определяне на езиковото Ви ниво.

l

КОГА СЕ ПРОВЕЖДАТ?

За всяко ниво са необходими 120 учебни часа които се провеждат 2 пъти по 3 часа или 3 пъти по 2 часа седмично, по избор на курсиста и през цялата година.

Занятията се провеждат от 9 до 21 часа, а също така има възможност за съботни, неделни и вечерни занятия, в зависимост от вашата заетост и желание.

l

КАК СЕ ПРОВЕЖДАТ?

Занятията се провеждат на платформата Zoom в дигитална класна стая с виртуална бяла дъска и възможност за видео и аудио комуникация, личен чат и споделяне на файлове.

Те са с продължителност 40 и 60 минути по избор.

За да се включите в часовете ви е необходима интернет връзка, лаптоп, таблет или смартфон. Всички уроци се провеждат в реално време с реален преподавател и вие може да задавате въпроси чрез функцията „Вдигане на ръка”. Но също така, по ваш избор ,онлайн обучението може да се провежда на платформата на Facebook Messenger или Skype.

l

КАКВА Е ЦЕНАТА?

Групово обучение 1 учебен час (40 минути) – 12 лв.

Индивидуални уроци 40 минути – 20 лв.

Индивидуални уроци 60 минути – 30 лв.

Персонални насоки от учител

Учебни материали

}

Гъвкава програма

Учиш удобно от дома или офиса

10 години опит

Уроци в реално време

ЗАПИШИ СЕ ЗА ОНЛАЙН УРОК

Онлайн уроци по английски език за възрастни

Изучавали ли сте Английски някога?

ТЕЛЕФОН

ZOOM

ONLINE ОБУЧЕНИЯ