ОБУЧЕНИЕТО Е ИЗЦЯЛО ONLINE

l

ОНЛАЙН УРОЦИ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ЗА УЧЕНИЦИ

Предназначени са за всички ученици, които изучават английски език в училище и се провеждат чрез индивидуално и групово обучение. Те включват консултации при усвояването на преподадения учебен материал в училище, помощ при подготовката и писането на домашните упражнения.

Нашите преподаватели са отлично подготвени и с дългогодишен опит в работата с ученици. Те обръщат специално внимание, ориентирано към поставените цели и съобразено с индивидуалните потребности и изисквания на всеки ученик. Може да се следва изучаваната в училище учебна система или да се работи по системата New Headway на издателство Oxford University Press.

Прави се тест за определяне на езиковото ви ниво. Онлайн обучението е целогодишно – и през лятото и по време на ваканциите.

l

КОГА СЕ ПРОВЕЖДАТ?

Провеждат се 2 или 3 пъти, по 2 учебни часа през седмицата в избраните от вас най-удобни часове в интервала от 9 часа до 20 часа, също така в събота и неделя на платформата Zoom в дигитална класна стая с виртуална бяла дъска. Има възможност за видео и аудио връзка, личен чат и споделяне на файлове.

l

КАК СЕ ПРОВЕЖДАТ?

Всички уроци се провеждат в реално време с реален преподавател и може да задавате въпроси чрез функцията „Вдигане на ръка”.
По ваш избор онлайн обучението може да се провежда и на платформата на Facebook Messenger или Skype.

След завършване на курса вие получавате удостоверение за взето ниво.

l

КАКВА Е ЦЕНАТА?

Групово обучение 1 учебен час (40 минути) – 12 лв.

Индивидуални уроци 40 минути – 20 лв.

Индивидуални уроци 60 минути – 30 лв.

Персонални насоки от учител

Учебни материали

}

Гъвкава програма

Учиш удобно от дома или офиса

10 години опит

Уроци в реално време

ЗАПИШИ СЕ ЗА ОНЛАЙН УРОК

Онлайн уроци по английски език за ученици

Изучавали ли сте Английски досега?

ТЕЛЕФОН

ZOOM

ONLINE ОБУЧЕНИЯ